top of page
NewFotografie-20230223-050_edited.jpg

1-1 Traject

Voel jij dat het tijd is om écht een transformatie te ondergaan en 3 maanden met ons samen te werken aan jouw doelen?

Je zit nu echt op een 'nu of nooit' punt. Je wilt nog veel meer vrijheid ervaren. Eindelijk afscheid nemen van de fotoshoots die energie vreten. Eindelijk genoeg verdienen om een dag per week vrij te zijn voor je kinderen, hobby of een extra weekend-dag.

Alleen heb jij daar hulp bij nodig. Gelukkig bieden wij die!

3 maanden intensief bezig zijn

De weg naar Rome is niet in één dag gebouwd, dus als jij grote stappen wilt zetten, mag je daar best even wat tijd in investeren. 3 maanden lang zullen wij jouw steun en toeverlaat en grootste supporter zijn, zodat jij echt hele mooie dingen kan gaan doen.

Misschien wil jij graag fulltime gaan ondernemen, een dag minder in loondienst werken of onderneem je al fulltime en wil je meer winst gaan maken met je bedrijf. In welke fase van het ondernemerschap je zit, maakt niet uit. Wij passen het traject namelijk aan aan jou en jouw doelen.

Natuurlijk heb je voor het traject start en jij 'ja' zegt eerst even contact met een van ons, zodat wij alvast een voorstel kunnen doen.

Het traject start met een kickoff. Hierin gaan we kijken waar we allemaal mee aan de slag gaan en welke to do's de hoogste prioriteit hebben. Na elke maand, heb je een sessie met ons om weer even de balans op te maken en om weer te kijken waar je staat en wat je te doen hebt. Tussendoor kan je ons gewoon appen in de groepsapp die we na de kickoff aanmaken.

Ook krijg je van ons een boek vol met info over personal branding, klanten, marketing & zichtbaarheid en sales én nog iets lekkers voor tijdens het werken ;)

NewFotografie-20230223-061_edited.jpg

Wanneer stap je in?

Het traject kan op elk moment van start gaan, dus je hoeft niet te wachten op 'de nieuwe ronde'. Het is interessant om in te stappen wanneer:

 • Je niet meer tevreden bent met hoe je bedrijf nu is

 • Het voor jouw gevoel tijd is om next level te gaan​

 • Jij klaar bent voor nieuwe uitdagingen

 • Het 'zelf doen' nog steeds weinig resultaten heeft opgeleverd

 • Je even niet meer weet hoe je je bedrijf nog meer kan verbeteren

 • Je merk dat je steeds weer excuses bedenkt om te wachten met stappen zetten

Wij helpen je graag om de nieuwe versie van jezelf te worden en, tja, excuses werken bij ons niet ;)

Anne Jacobs

De live dag was geweldig. Het was heel informatief en leuk om met andere fotografen te kunnen praten. Als fotograaf loop je vaak tegen zo veel dingen aan dat het soms goed is om met andere fotografen te sparren en vooral met een expert. Je leert veel van elkaar. Het was super goed voorbereid. Ik heb zo veel bij geleerd en ze heeft mij ook veel onzekerheden kunnen weg nemen. Het is zeker een aanrader om een live dag mee te maken!

Reviews

NewFotografie-20230223-068.jpg

Alles op een rij

Nog even alles op een rij over het 1-1 Focus Traject:

 • Het is eigenlijk 1-2, want zowel Dewi als Nadine staan jou bij

 • Het traject duurt 3 maanden

 • Je ontvangt een boek vol info (met iets lekkers, aangezien wij natuurlijk 'de snoepwinkel voor fotografen' zijn ;)

 • We starten met een kickoff van 1,5 uur en steeds aan het einde van de maand, hebben we een sessie van ongeveer één uur

 • Je bent welkom in Veenendaal voor de sessies, online is natuurlijk ook prima!

 • Tussendoor mag je ons appen in de groepsapp. Van dinsdag t/m vrijdag reageren wij z.s.m. tussen 9:00 en 17:00

 • De investering is €1997,- ex btw en is te betalen in 3 termijnen. Mogelijk kan je een flink bedrag terugkrijgen. Hier vertellen we je graag meer over tijdens de kennismaking.

bottom of page