NewFotografie-20220527-020.jpg

Ben jij klaar voor een deepdive in jouw fotografie business?

Doe dan mee met de Focus Livedag op vrijdag 2 december! Met een kleine groep fotografen gaan we aan de slag met personal branding, klanten, marketing & zichtbaarheid en sales!

Uiteraard wordt je goed verzorgd met koffie, thee, lekkers en een heerlijke lunch en zit je in mijn knusse en inspirerende kantoor in het centraal gelegen Veenendaal!

Ambities veranderen in acties

Als je hier bent terechtgekomen, kunnen we er wel vanuit gaan dat jij een ambitieuze fotograaf bent. En hoe ambitieus je ook wel niet bent, je weet dat je in actie moet komen om je ambities waar te maken. Tot nu toe loopt alles voor je gevoel net even wat minder lekker dan je zou willen.

- Je haalt je omzet en/of winstdoel niet

- Eigenlijk zou je meer plezier en rust uit je bedrijf willen halen

- Mensen komen wel op je website of socials, maar boeken niet of vinden je te duur

- Je hebt het idee dat je maar wat doet

Zijn één of meer punten herkenbaar? Lees dan verder!

Tijd voor een wake-up call!

Want al die ambities zijn leuk, maar niet als het bij ambities blijft. Zorg ervoor dat je in actie komt om die ambities die je hebt werkelijkheid te maken en:

- Meer omzet en/of winst te genereren met jouw passie fotografie

- Heel erg veel plezier en energie uit je werk halen, zodat het weer veel meer gaat voelen als een hobby

- Voor jezelf na te gaan welke klanten 'ja' zeggen als ze jouw foto's, aanbod en prijzen zien

- Goed te weten waar je mee bezig bent, alles wat je doet heeft een doel

Laat je tijdens de Focus Livedag inspireren en werk meteen keihard aan een plan voor jouw ambities!

NewFotografie-20220527-053.jpg

Wat staat je te wachten?

Na alweer 7 jaar ondernemerschap op de teller weet ik dat het soms fantastisch is om je een dag lang af te zonderen van het uitvoerende werk en écht alleen aan je bedrijf te werken. Je neemt er namelijk in gewone werkweken niet zo veel tijd voor als je eigenlijk zou willen. Ook niet als je een korte online coachsessie hebt gedaan of lekker actief bent in de community. Het werk wat je te doen staat, komt altijd pas na het werk voor je klanten. En je weet zelf wat er dan gebeurt: uitstellen, uitstellen en uitstellen. Daarom heb ik ter ere van mijn 7e business birthday deze pilot ontwikkeld! Een livedag waar je ter plekke met alle informatie aan de slag gaat, wat nou uitstellen?

Vanaf 9:30 kan je gezellig binnen komen wandelen en alvast een kopje koffie of thee nemen en alvast kennismaken met de andere deelnemers. Er komen alleen maar leuke mensen die niet in concurrentie geloven, maar in collegiaal met elkaar omgaan. No worries dus!

Om 10:00 starten we en zal ik even kort een introductie doen en starten we met het eerste onderwerp: Personal Branding! Tussendoor hebben we even een korte pauze en daarna pakken we meteen door met een onderwerp wat heel nauw aansluit, namelijk: klanten!

Rond 12:30 gaan we lunchen en is er ruimte om eventueel een frisse neus te halen. Na de pauze gaan we aan de slag met marketing & zichtbaarheid, om vervolgens na weer een korte pauze met sales aan de slag te gaan. We sluiten rond 15:45 af met een Q&A en een evaluatie.

De livedag zal dynamisch verlopen. Terwijl je van mij alle informatie, inspiratie en inzichten krijgt, ga je meteen alles toepassen. Dit doen we aan de hand van opdrachten, maar er is ook ruimte voor gesprekken. Je hoeft dus niet úren lang achter elkaar naar mij te luisteren en stil te zijn;)

Wanneer is de livedag iets voor jou?

Deze livedag is voor fotografen die ambitieus zijn en heel erg graag een succes willen maken van hun bedrijf. Herken jij de volgende uitspraken bij jezelf?

- Ik vind van mezelf dat ik een goede fotograaf ben en op professioneel niveau fotografeer

 - Lang luisteren naar saaie informatie is niks voor mij, ik wil aan de slag!

- Ik werk minimaal 2 dagen per week voor mijn fotografie business en doe dit al langer dan een jaar

- Af en toe moet ik gewoon weer even geïnspireerd worden, daar ga ik helemaal van aan!

​Éen of meer? Wees van harte welkom!

NEWFOTOGRAFIE-20200128-020_edited.jpg

De Focus Livedag is op vrijdag 2 december 2022

Inloop: 9:30

Start: 10:00

Einde: +/- 16:00

Locatie: Plesmanstraat 59-3a in Veenendaal, mijn knusse kantoor!

De prijs voor een ticket zal €499,- worden, maar voor deze Pilot editie betaal jij slechts de helft: €249,- zolang de voorraad strekt. De groep blijft namelijk lekker klein!

Alles op een rijtje