top of page
NewFotografie-20221202-005_edited_edited.jpg

Focus Livedag

Ben jij klaar voor een hele dag deepdiven in jouw fotografie business? Één dag in je agenda helemaal leeg maken om aan je bedrijf te werken? Kom dan naar de Focus Livedag!

Met maximaal 4 fotografen gaan we aan de slag met personal branding, klanten, marketing & zichtbaarheid en sales!

De dag wordt helemaal voor je verzorgd. Eten, drinken, snacks en een super gezellige en huiselijke sfeer op de Focus Headquarters in Veenendaal!

Van ambities naar acties

Jij bent een ambitieuze fotograaf. Misschien heb je wel een opleiding gedaan tot fotograaf of heb je het jezelf aangeleerd. Sowieso is één ding zeker: jij wilt jouw bedrijf elke keer weer verder ontwikkelen en bent niet bang om in de actiemodus te stappen.

Dat komt goed uit, want tijdens de livedag zullen we dat zeker gaan doen! Wij zetten jou in de actiemodus om meer omzet én winst te maken, nog meer plezier en rust uit je bedrijf te halen, klanten aan te trekken die jou graag betalen voor wat je waard bent en je niet meer het idee te laten hebben dat je maar wat doet.

Wij trekken nog nét niet onze cheerleaderpakjes aan om jou helemaal 'aan' te zetten tijdens de livedag. Wij laten jou weer voelen wat je dromen zijn en waar je naartoe wilt. Hoe bijzonder jij als individu bent en hoe je hiermee impact maakt. Van welke mensen jij energie krijgt. Hoe jij van marketing en zichtbaarheid echt een feestje kan maken. En hoe jij veel makkelijker gaat verkopen!

NewFotografie-20221202-008_edited.jpg

Wat staat je te wachten?

We starten met koffie en thee en een gezellig praatje en dan trappen we de dag af met personal branding. Waarom is het zo gigantisch belangrijk om van je bedrijf een verlengstuk van jezelf te maken?

Daarna komen onze klanten aan bod. Waar laat jij nog mogelijkheden liggen en hoe maak je klanten nog meer tevreden?

Na de lunchpauze gaan we bezig met marketing en zichtbaarheid en leer je hoe je dit op jouw manier kan doen en wat het meest effectief is om jouw favoriete klant te bereiken.

Tot slot hebben we het over sales, want elk bedrijf heeft betalende klanten nodig om levensvatbaar te zijn en verder te ontwikkelen. Hoe kan jij nog makkelijker verkopen?

Joy van der Valk

Ik heb al wat ervaring met coaching en live dagen, maar om zo gefocust en goed te kunnen sparren met een andere fotograaf die even ver/verder is dan ik, dat had ik nog niet gedaan. We zijn dan ook echt tot nieuwe mogelijkheden gekomen waar ik nog niet aan had gedacht en die heb ik ook direct geïmplementeerd in mijn bedrijf. De live dag was echt top om dieper te kunnen duiken in mijn bedrijf en er meer uit te halen!

Reviews

NewFotografie-20230223-021_edited.jpg

Praktische info

Binnenkort gaan we een nieuwe datum prikken voor de livedag! Volg ons op Instagram én kom in onze community om als eerste je tickets te kunnen bemachtigen!

bottom of page