top of page
NewFotografie-20230223-050.jpg

Onze Community

De Focus op Ondernemerschap Community zit vol met fotografen die op een laagdrempelige manier meer willen weten over ondernemen, fotografie, juridische zaken, belastingen, mindset en meer!

De community heeft verschillende groepsexperts, zodat je foutloze informatie krijgt over onderwerpen waar Dewi en Nadine minder van weten, zoals verzekeringen, juridische zaken en belastingen. En natuurlijk zitten wij in de community en zal een van ons altijd jouw vraag beantwoorden!

Dit gebeurt er in de community

Join the community!

Lid worden is gratis, dus het is gewoon een no-brainer. Ook houden wij de kwaliteit van de community hoog, zodat het geen rommeltje wordt van 10 dezelfde vragen per maand, verkeerde adviezen en twijfelachtige oproepjes met ondermaatse vergoedingen.

Wij houden de groep netjes en overzichtelijk en werken met groepsregels, laten leden pas toe wanneer ze de lidmaatschapsvragen hebben beantwoord en controleren berichten voordat ze worden geplaatst.

De groep is een veilige plek met de mogelijkheid om je vraag anoniem te stellen. We gaan allemaal professioneel en respectvol met elkaar om en gunnen elkaar al het succes van de wereld!

bottom of page