top of page

READY FOR IMPACT?

Droom jij ervan om zo'n bijzonder bedrijf te hebben, dat jij zelf ook denk 'heb ik dit gedaan?' en 'is dit écht van mij?' 

Jij wilt de rest van jouw leven met een glimlach je werk doen, mensen inspireren en een verschil maken. Jij wilt jezelf en jouw bedrijf inzetten om de wereld een betere plek te maken.

Als je dit herkent, is het IMPACT traject iets voor jou! Ik neem je samen met een team vol experts mee naar een bedrijf wat voelt als een verlengstuk van jezelf. Ik geloof namelijk dat dat de basis is voor een sterk personal brand, waarmee jij impact kan maken.

NewFotografie-20210603-014.jpg

Wij laten ons zo snel beïnvloeden door anderen...

Terwijl jij als ondernemer alle vrijheid hebt om je eigen gang te gaan en zelf te ervaren wat wel of niet werkt voor je. Jouw vrienden, familie, andere ondernemers of coaches geven maar al te graag advies en dat doen ze, omdat ze het beste met jou voor hebben. Het gevaar is alleen dat jij moet dealen met heel veel verschillende meningen en adviezen die misschien helemaal niet werken voor je.

Misschien herken jij de volgende dingen wel:

- Je haalt niet zo veel voldoening uit je bedrijf als wat je had verwacht

- Veel klanten of werkzaamheden leveren jou geen energie op of kosten jou zelfs energie

- Jij bent introvert en misschien zelfs wel hooggevoelig en vind het lastig om hiermee om te gaan als ondernemer

- Jij loopt vast als je aan de slag moet met jouw ideale klant, jouw 'why', jouw unique selling point en nog zo veel meer

- Zichtbaar zijn blijft een uitdaging voor je, maar je wilt hier beter in worden

Ik weet precies hoe dat is

In 2015 startte ik tijdens mijn studie fotografie mijn bedrijf New Fotografie, ik was toen pas 18. New Fotografie was toen een compleet ander bedrijf dan wat het nu is. Toen ik startte, fotografeerde ik alles. Van bruiloften tot baby's, van interieur tot profielfoto's op een witte achtergrond. Ik dacht namelijk 'hoe meer ik doe, hoe meer ik kan verdienen'. Nou, zo werkt dat dus niet...

Ik kwam er bijvoorbeeld achter dat ik mensen aantrok die energie vraten en niet meer dan €25,- over hadden voor een vrijgezellenfeest-shoot van 3 uur. Ook wacht ik tot op de dag van vandaag nog op een betaling van een shoot uit 2017, zijn er foto's gepubliceerd in boeken zonder naamsvermelding of vergoeding... Kortom, ik werkte niet voor fijne klanten en na een particuliere fotosessie had ik nooit een voldaan gevoel.

Na een paar jaar ploeteren kreeg ik een helder moment. Ik ging helemaal stoppen met fotografie voor particulieren en ik ging mij 100 richten op het bedrijfsleven. De beste keuze die ik ooit gemaakt heb!

NewFotografie-20210407-091.jpg

Mijn bedrijf werd een verlengstuk van mijzelf

Nadat ik stopte met alles wat mij geen voldoening gaf en energie vrat, ging mijn omzet snel omhoog, kwam ik om in de leuke klanten en werd ik echt heel erg goed in wat ik nog deed: personal branding fotografie.

In 2018 ging het alleen eventjes helemaal verkeerd, want ik kreeg chronische (zenuw)pijn. Na een operatie waar de pijn eigenlijk alleen maar erger van werd, wist ik dat ik nooit meer fulltime zou kunnen fotograferen. Nou, daar ging mijn droombedrijf.. 

Gelukkig kon ik snel schakelen en met een nieuw idee nog dichter bij mezelf komen. Ik startte namelijk met het coachen van fotografen en andere ondernemers op het gebied van personal branding en business, Focus op Ondernemerschap. Ondertussen had ik al meer dan genoeg geleerd en meegemaakt en was ik tussen het fotograferen door al lang en breed, onbewust, bezig met coachen. Iets waar ik mega veel energie van krijg, maar wat fysiek minder zwaar is en wat ik ook kan doen op een dag waarop ik meer pijn heb. Echt een perfecte combinatie met fotografie en zo voelt dat ook.

Nu ben ik een trotse ondernemer met een bedrijf wat staat als een huis, een sterk personal brand, 2 extra coaches die mij ondersteunen tijdens dit traject en 2 stagiaires die een deel van de fotografie-tak uitvoeren. Dit durfde ik nooit te dromen, zeker niet toen ik high van de pijnstillers op bed lag, maar I did it :)

Wat kan het IMPACT traject voor jou betekenen?

Want hoe is het voor jou als jij in drie maanden hele serieuze stappen gaat zetten naar een bedrijf wat een verlengstuk is van jezelf én waarmee je een sterk personal brand ontwikkelt en hierdoor moeiteloos zichtbaar kan zijn op jóúw manier?

Het IMPACT traject gaat jou

  • Rust geven in jouw bedrijf

  • Leren hoe je jouw bedrijf aan laat sluiten op jouw Human Design profiel

  • Laten inzien wat jouw grootste blokkades zijn

  • Helpen in de zoektocht naar wat jouw bedrijf een verlengstuk van jezelf gaat maken

  • De mogelijkheid geven om na het traject door te stromen naar iemand uit het impact-team vol experts voor jouw teksten, website, mindset en meer

  • Mij als stok achter de deur én persoonlijke cheerleader geven

  • Leren hoe jij makkelijk kan schakelen met jouw bedrijf en hoe jij makkelijker beslissingen kan nemen over jouw bedrijf

  • Laten ontdekken welke klanten jij het allerliefst helpt

  • Helpen om zichtbaar(der) te worden met jouw, unieke en fantastische personal brand en jouw verhaal

NewFotografie-20200629-004.jpg

Wat we gaan doen:

MATCHCALL + HUMAN DESIGN SESSIE

Om alles uit het traject te kunnen halen, hebben we eerst een matchcall. Het is namelijk belangrijk dat we een wederzijdse klik hebben en dat we allebei weten wat wij van elkaar verwachten. Ik speel hierop in tijdens de zoomcalls.

In de eerste maand van het traject, heb je een Human Design reading van Kiki Robool. Dit nemen we tijdens het traject mee in alle ontwikkelingen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Tijdens dit 3-maanden traject heb je mij eigenlijk altijd bij je. Ik ben op werkdagen via Whatsapp bereikbaar om vragen te beantwoorden en peptalks te geven.

Ook hebben we om de week een zoomcall van 45 minuten. In een van deze sessies is Nina Keijzer ook aanwezig, zij heeft het spirituele talent om in te kunnen tunen bij jou en jouw levensdoel, blokkades en kansen te zien.

PERSONAL BRANDING FOTOSESSIE

Tijdens het traject zullen we vooral aan het innerlijk van jouw bedrijf werken, maar het uiterlijk speelt ook een grote rol.

Ik ben en blijf fotograaf en daarom hoort bij dit traject ook een personal branding fotosessie.

Je hebt dan een fotosessie van +/- 2 uur op een locatie naar keuze en ontvangt een goed gevulde beeldbank voor jouw website, socials en meer!

EEN TEAM VOL MENSEN DIE JOU VERDER HELPEN

Om te voorkomen dat je na het traject overweldigd bent of in een zwart gat valt, heb ik een team vol experts samengesteld die jou verder kunnen helpen.

Bijvoorbeeld als je nieuwe teksten nodig hebt voor je website, jouw website zelf aan vervanging toe is, jouw mindset nog verbeterd kan worden of als je een nieuwe huisstijl wilt laten ontwerpen.

Dit is uiteraard optioneel!

Wij staan voor jou klaar!

Schermafbeelding 2021-07-13 om 15.37.21.jpg

Nina Keijzer

Nina (@astronammu & @houseofguidance op Instagram) zal een sessie aanwezig zijn om in te tunen op jou. Zij kan zien wat jij nodig hebt om jouw hoogste potentieel te bereiken!

‘Ik doe dit om anderen te helpen, of eigenlijk om Nina van twee jaar geleden te helpen die net begon met ondernemen en geen idee had waar ze moest beginnen. Het is toch fijn als je iemand hebt waar je al je ideeën en zorgen mee kan delen en die advies kan geven. Zo voel je je toch wat minder alleen’. 

NewFotografie-20210407-107.jpg

Nadine van Spanje

Ikzelf (@newfotografie en @focusopondernemerschap op Instagram) ga jou 3 maanden begeleiden, fotograferen en ga met jouw meedenken over zowel het innerlijk als het uiterlijk van jouw bedrijf.

'Mijn missie is om vrouwelijke, introverte ondernemers te helpen met het creëren van een bedrijf wat voelt als een verlengstuk van zichzelf. Ook vind ik dat alle ondernemers het recht hebben om in de spotlights te staan, daar help ik bij met unieke personal branding fotografie'.

NEWFOTOGRAFIE-20200330-002_edited.jpg

Kiki Robool

Kiki (@misshumandesign & @twin2win.nl op Instagram) zal de human design reading verzorgen. De uitkomsten gebruiken wij om jouw bedrijf bij jou aan te laten sluiten.

(Meer info volgt)

Maak van jezelf eens een prioriteit

Ik weet het, je investeert redelijk wat tijd in het traject en het is ook niet gratis. Zelf vind ik het ook fijn om juist zo veel mogelijk tijd te besteden aan mijn klanten. Het gevaar zit er alleen in, dat jij dan blijft ploeteren en op het gegeven moment echt ongelukkig wordt of geen voldoening meer uit je werk haalt en daar ben jij geen ondernemer voor geworden.

Jij wilt een bijdrage leveren aan de wereld, de allerleukste klanten op aarde helpen, elke dag met een glimlach aan het werk gaan en een inspiratie zijn voor anderen. Als je dit nu nog niet of niet volledig ervaart, weet dan wel dat je met afwachten niets verandert. Je dient écht een stap te zetten en je aanmelden voor dit traject is die stap.

Gun jezelf deze mooie ontwikkeling. Ja, je bent 3 maanden even iets drukker, maar deze 3 maanden gaan jou iets brengen waar jij de rest van jouw carrière iets aan hebt. Waar wacht je nog op?

Jouw investering is €1997,- exclusief btw

(betalen in 3 termijnen mogelijk)

NELLEKE UENK

Nadine is een leuke, powerfull en jonge ondernemer. Wat een energie en een passie voor haar werk. Ze wil het beste voor jou en jouw bedrijf. Door mee te doen aan de cursus word je stil gezet bij je wie, wat en waarom. Vaak zit je in de flow van de dag en ga je 'gewoon' door...daardoor verlies je soms de stip op de horizon. Het is goed om na te denken over waarom je doet wat je doet. Een soort keerpunt, of het weer vinden van je balans.

HENRIKE TORN BROERS

Wat een fantastische leerzame ochtend is het geweest. Nadine denkt mee, en focust zich op jou en op je onderneming. Dus twijfel je nog? Niet doen je hebt er echt wat aan het is super waardevol.

FELICIA DE JONG

Super bedankt Nadine, ik ben echt heel blij met de duidelijke aantekeningen. Het was super verhelderend en ik ben zo blij dat ik de Personal Branding sessie met je mocht doen! Door de juiste vragen die je stelde kreeg ik mooie inzichten, die me zeker veel gaan brengen in de communicatie met mijn potentiële klanten. Heel waardevol!

GABI VAN BREENEN

Een paar weken geleden ben ik langs geweest op het kantoor van Nadine voor wat advies. Sinds kort ben ik ook een fotografie bedrijf opgestart en wat is zij goed! Ze denkt heerlijk met je mee, maakt even gezellig een praatje en neemt echt 100% de tijd voor je. Ik raad het zeker aan om een keer met haar in gesprek te gaan. Niet alleen geeft ze goede adviezen maar foto's maakt ze ook fantastisch. Vooral haar openheid en eerlijkheid heeft mij fan gemaakt!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
bottom of page