top of page
NewFotografie-20230223-056_edited.jpg

Losse 1-1 sessies

Wij weten als geen ander hoe heerlijk het is om samen te kunnen sparren over dingen in ons bedrijf. Dit doen we daarom ook regelmatig met z'n tweeën. Even een tegengeluid, andere suggesties of een andere blik of een oplossing voor iets waarvan je dacht dat het een probleem was.

Dewi en Nadine bieden deze sessies ook voor jou aan. Je hoeft namelijk echt niet meteen een heel traject te doen als je gewoon eventjes wat feedback of inspiratie wilt.

Je kan een brainstormsessie inplannen van 1,5 uur met één van ons of met ons allebei of je stuurt ons waar jij feedback op wilt en daar zullen wij je dan uitgebreid over terugmailen!

Wij zijn jouw cheerleaders

Je hebt jouw fotografiebedrijf natuurlijk niet voor niets gestart. Je droomt ervan om een knijtervolle agenda te hebben met shoots die je hart warm maken. Misschien droom je wel van een eigen pand met mega dikke studio. Of wil je gewoon graag genoeg verdienen om je kinderen te laten studeren, een rijbewijs te laten halen, hun eerste wasmachine te kopen als ze uit huis gaan en veel meer tijd met je gezin door te kunnen brengen, omdat je weet dat je gewoon meer dan genoeg verdient met fotografie en de baan van je partner.

En toch, hoe sterk je droom ook is, loopt het niet zoals je wilt. Je droom lijkt soms zo ver weg en misschien heb je het idee dat het nooit werkelijkheid gaat worden...

Wij geloven dat je echt alles kan bereiken wat je maar wilt bereiken, maar dat je daar soms even iets voor mag veranderen. En ook geloven we dat dat nooit vlekkeloos en vanzelf gaat, want er zijn altijd uitdagingen, twijfels of tegenslagen. En die zien wij als groeimogelijkheden, want groeien, dat staat eigenlijk gelijk aan het woord ondernemen.

Ook wij hebben ontzettend veel tegenslagen ervaren. Chronische pijn, bijna failliet gaan aan een huurcontract in tijden van corona, ineens je kantoor moeten verlaten, klanten verliezen die door de inflatie geen budget meer voor je hebben of je gewoon niet betalen en nog veel en veel meer dan dat.

But we made it! Puur door hulp te vragen en erop te vertrouwen dat onze grootste dromen sterk genoeg zijn om niet op te geven. Dus zodra wij merken dat wij fotografen kunnen helpen om weer sterker te worden, zijn wij jouw allergrootste cheerleaders!

NewFotografie-20230223-035_edited.jpg

Zo kunnen wij je helpen

Er zijn twee 1-1 opties buiten ons Focus Traject om waarmee wij jou kunnen helpen:

  • De Brainstormsessie van 1,5 uur die je met één van ons of met ons beide kan inplannen. Dit kan je zelf kiezen. Na de sessie mailen wij jou een aantal actiepunten.

  • De Feedbacksessie waarbij we jou allebei feedback geven over bijvoorbeeld je website, weggever, prijzen of iets anders. Dit mailen we naar je en Dewi of Nadine belt 30 minuten met je. Wie er belt, matchen we met onze agenda's en wie er het beste past bij jouw onderneming (we zijn gelukkig allebei even leuk ;) ).

Deze sessies zijn ideaal als je niet meteen in een traject wilt stappen of wanneer je twijfelt over een traject en wilt zien of één sessie al voldoende is. Wil je na een sessie toch een traject in? Hebben we een leuk aanbod voor je!

Issabel Lokerse

De stap dat ik dit jaar nog mijn eigen bedrijf zou gaan starten had ik niet verwacht, maar dat gaat toch gebeuren! Erg blij mee en met dank aan de sessie! Naast het inschrijven bij de kvk zijn er nog veel stappen die ik moet doen, maar door de informatie en tips van Nadine, weet ik dat dat goed komt en het fijne gevoel dat ik altijd op haar kan terug vallen met vragen erover!

Reviews

NewFotografie-20230223-021_edited.jpg

Voor wie kan je het beste kiezen?

Bij de brainstormsessie kan je ervoor kiezen om de sessie met één van ons, of met ons beide te plannen. Hier hebben we voor gekozen, omdat we je sneller kunnen helpen als we 2 agenda's naast elkaar leggen in plaats van 3, maar ook omdat je met ons allebei nog meer waarde krijgt voor je vraag.

Dewi is fotograaf voor particulieren, mama van twee kleine kindjes en social media fanaat. Nadine is fotograaf voor ondernemers, weet hoe het is om te ondernemen met ziekte en is personal branding fanaat.

Met ons samen heb je natuurlijk 'the best of both worlds', het is maar net waar jij behoefte aan hebt!

bottom of page