top of page
NewFotografie-20230223-004_edited.jpg

Even voorstellen...

Wij zijn Dewi van Dreven en Nadine van Spanje. Twee totaal verschillende fotografen, maar hele goede collega's en BFF's. We hebben zelfs een tattoo samen!

Dewi startte na één jaar ondernemen haar fotostudio in hartje Veenendaal in 2017, maar werkt inmiddels vanuit huis voor bruidsreportages, geboortes en eigenlijk alles tussen buik en baby in. Dat bleek toch veel leuker!

Nadine startte in 2015 haar bedrijf en is gespecialiseerd in personal branding - en interieurfotografie. Ook is zij de oprichter van Focus op Ondernemerschap, waar ze in 2019 mee begon.

De snoepwinkel voor fotografen

Toen wij fotografie studeerden, ging er een wereld voor ons open. En de uitleen. En de studio's. En de docenten leerden ons van alles! Het voelde eigenlijk een beetje als een snoepwinkel toen wij daar begonnen.

Datzelfde hebben wij gecreëerd  voor fotografen op het gebied van ondernemerschap (en natuurlijk ook voor je fotografie-skills). Een snoepwinkel vol cursussen, mentorsessies, masterclasses, mentortrajecten, livedagen en meeloopdagen. 

Alles wat jij als fotograaf nodig hebt om niet alleen je foto's te ontwikkelen, maar ook jezelf. Vol enthousiasme en plezier in ons prachtige vak!

Ohja, zure matten en toffees zijn toch minder geschikt als confetti ;)

NewFotografie-20230223-027_edited.jpg

Krachten zijn beter als je ze bundelt

Focus op Ondernemerschap bestaat al sinds 2019 toen Nadine haar ondernemerskennis als fotograaf met de wereld wilde delen. Ze startte haar bedrijf toen ze 18 was, tijdens haar studie fotografie. Daarmee werd ze in 2018 Student-Ondernemer van het jaar.

Rond die tijd nam de vriendschap tussen ons ook wat serieuzere vormen aan en inmiddels is de man van Dewi gewend geraakt aan het feit dat wij nogal veel appen. Derde wiel in de relatie zullen we maar zeggen ;)

In 2021 zijn Dewi en Nadine nauwer samen gaan werken. Dewi ging haar fotostudio in hartje Veenendaal uit en zocht een oplossing om haar stageplek te behouden. Nadine had ook stageplekken en een eigen kantoor en wij hebben ervoor gekozen om onze stageplekken samen te voegen.

Zo ging dat even door, inmiddels ook weer in een groter kantoor en begin 2023 was het eigenlijk niet meer dan logisch om samen verder te werken aan en in Focus op Ondernemerschap.

Met Dewi als ervaren fotograaf in de particuliere sector en mega creatief brein en Nadine als ervaren zakelijke fotograaf en mega zakelijk brein, kunnen wij zo goed als elke fotograaf met elk vraagstuk uitstekend helpen!

Met een gezonde dosis humor, nuchterheid en een klein beetje 'huphup, ga eens aan het werk!'

NewFotografie-20230223-003.jpg

Dewi van Dreven (eigenaar)

  • Ik ben hardcore Formule 1 fan

  • Men dacht vroeger dat ik badeenden spaarde. Dat was helemaal niet zo, maar toen ben ik dat maar wel gaan doen

  • Ik heb niet alleen fotografie, maar ook vrije kunst gestudeerd!

  • Ik kan écht niet tegen bloed, behalve tijdens het fotograferen van bevallingen.

NewFotografie-20230223-004.jpg

Nadine van Spanje (eigenaar en oprichter)

  • David Bowie, Prince en Måneskin zijn mijn favoriete artiesten

  • Als kind heb ik heel veel wegwerpcamera's volgeschoten

  • Ik zeg weleens verjaardagen af, omdat ik Formule 1 wil kijken

  • Ik was Student-Ondernemer van het jaar 2017/2018

bottom of page