NewFotografie-20210603-005.jpg

Doe mee met de personal branding challenge!

Nieuwe datum volgt!

​Herken jij je hierin?

 • Je bent al een tijdje ondernemer, maar jouw bedrijf voelt nog niet als jouw droombedrijf.

 • Je vindt het lastig om bij jezelf te blijven en je laat je makkelijk beïnvloeden door anderen.

 • Jij wilt niet elke dag met je hoofd op Instagram (spoiler alert: dat hoeft ook niet)

 • De gedachten 'niemand zit op mij te wachten' en 'ben ik wel bijzonder genoeg?' blijven door jouw hoofd spoken.

 • Je wilt het vertrouwen winnen van jouw volgers, leads en connecties, zodat zij sneller jouw klant worden.

Herken je deze punten, doe dan zeker mee!

Maak van jouw bedrijf een verlengstuk van jezelf

Toen jij jouw bedrijf startte, had jij een idee wat je wilde gaan doen en wie je wilde helpen. De manier waarop had je ook wel redelijk helder, dus je kon starten. Inmiddels ben je al maanden of jaren bezig en denk je 'is dit het ondernemerschap nou?'

Hoe mooi zou het zijn als jij een bedrijf hebt wat voelt als jouw kindje, een verlengstuk van jezelf. Zo'n bedrijf slurpt geen energie meer, maar het levert je energie op. Jij weet dan ook van welke klanten jij gelukkig wordt en ben je niet meer bang om 'nee' te zeggen tegen opdrachten en klanten die jouw kostbarer energie opslokken.

Je weet jouw waarde, je hebt een groter doel wat je nastreeft, je haalt voldoening en zingeving uit je werk en je bent niet van plan om dit ooit nog los te gaan laten. Het voelt namelijk ontzettend fijn!

Wat houdt de personal branding challenge in?

Dit is alweer de 5e editie van de Personal Branding IMPACT challenge en hij zit net even iets anders in elkaar dan eerst. Hij is namelijk nog waardevoller geworden!

Personal Branding gaat echt niet alleen over zichtbaarheid, maar ook over hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Klopt jouw bedrijf met jou als persoon? Als dit zo is, heb jij goud in handen als we het hebben over een sterk personal brand.

Tijdens de challenge gaan we het hebben over hoe dat dan precies zit. Waarom is het zo belangrijk om jouw bedrijf een verlengstuk van jezelf te laten zijn? Hoe zit jouw ideale bedrijf dan in elkaar en hoe ga jij zichtbaar zijn op een manier waar jij, maar ook jouw volgers gelukkig van worden?

NewFotografie-20210407-132.jpg
NewFotografie-20210407-030.jpg
Mijn ondernemersverhaal in een notendop

In oktober ben ik alweer 6 jaar ondernemer! Toen ik 18 was, startte ik namelijk al. Ik zat toen in het tweede jaar van mijn studie fotografie, maar wist al zeker dat ik mijn eigen zaak wilde.

Na 2-3 jaar ondernemen, had ik wel even zoiets van ‘is dit het nou?’. Ik fotografeerde kinderfeestjes (ik houd niet eens van kinderen🙈), portretten op een dodelijk saaie, witte achtergrond, bruiloften, ALLES.

Ik deed dit, omdat je als starter alles wilt aannemen wat er op je pad komt. Je hebt namelijk een bedrijf en geen liefdadigheidsinstelling, dus er moet geld verdiend worden. Later kwam ik er pas achter dat dit ook kan met een bedrijf wat helemaal bij mij past. Een aanbod waar ik blij van word, klanten die mij energie geven, een werkwijze die mij energie oplevert, bepaalde mensen waarmee ik samenwerk, etc.

Nu voelt mijn bedrijf écht als een verlengstuk van mezelf. Ik doe gewoon mijn ding en dat voelt niet als werken. Ik sta achter alles wat ik doe en voel me vrij om ook ‘nee’ te zeggen tegen klanten en opdrachten en ze te verwijzen naar een collega.

Droom jij er ook van om zo’n heerlijk bedrijf te hebben? 

Wat we gaan doen:

 • Op maandag en dinsdag komt de module om 8:00 online. Deze kan je bekijken wanneer het jou uit komt en je bent er maximaal een uurtje per dag mee bezig. Je houd een maand toegang tot de besloten Facebookgroep, waar je ook al je vragen mag stellen.

 • Maandag: Waarom is het belangrijk om aan de slag te gaan met jouw 'wat, hoe & waarom' en hoe doe je dat? + opdracht.

 • Dinsdag: Mijn 3 zichtbaarheidsgeheimen

 • Woensdag: Livesessie over hoe je nu écht impact kan gaan maken + Q&A, zet hem in je agenda om 10:00 (het zal 30-45 minuten duren).

 • Ik ben elke dag aanwezig in de groep om vragen te beantwoorden en feedback te geven

 • Op donderdag verloot ik een Personal Branding Inspiratiesessie t.w.v. €350,- aan alle deelnemers die de opdracht van maandag bij mij hebben ingeleverd!

Investering: €9,95