NewFotografie-20200629-027.jpg

Doe mee met de gratis personal branding challenge!

Wij starten op maandag 8 maart 2021!

​Herken jij je hierin?

 • Je hebt echt geen idee wat je nu over jezelf kan en wil vertellen.

 • Je hebt het gevoel dat je je nu laat tegenhouden hierdoor

 • Er zit geen rode draad in jouw communicatie

 • Op de een of andere manier spreek jij nog niet jouw juiste klant aan

 • Je wilt toegankelijk en laagdrempelig beginnen met personal branding

Herken je deze punten, doe dan zeker mee!

Maak impact met jouw eigen verhaal

Hoe mooi zou het zijn als jouw klanten naar jou toe komen om wie jij bent en om wat jij voor jouw klanten betekent? Ik zeg het altijd 'mensen doen zaken met mensen', het is dus mega belangrijk om jezelf als ondernemer te laten zien als gezicht achter jouw bedrijf.

Personal Branding hoeft helemaal niet moeilijk of eng te zijn. Ik ga je leren hoe je gemakkelijk en binnen jouw comfortzone kan gaan starten met impact maken!

Wat houdt de personal branding challenge in?

Met de 3e (en voorlopig laatste) editie van deze 3-daagse challenge zoomen wij in op de wat, hoe en waarom van jouw bedrijf én van jou als ondernemer. Elke dag behandelen wij een onderwerp.

De challenge speelt zich af in een besloten Facebook groep. Elke ochtend staan er nieuwe posts online en zal ik gedurende de dag nog meer waarde delen. Ik doe dit steeds op het moment zelf om in te spelen op jouw vragen en opmerkingen.

Donderdag is er een live Q&A én ik verloot een ticket voor de personal branding groepstraining op 11 mei t.w.v. €225,- onder de personen die elke dag de opdrachten gedaan hebben!

NewFotografie-20200629-090_edited.jpg

Wat we gaan doen:

 • Op maandag behandelen wij jouw 'wat', op dinsdag jouw 'hoe' en op woensdag jouw 'waarom'.

 • Elke dag komt er waardevolle info online

 • Daarbij horen steeds templates die je zelf kan invullen (doe je dit elke dag, maak je kans op een ticket voor de personal branding groepstraining)

 • De groep blijft tot 4 april open, je kan het dus allemaal terugkijken. Zelf ben ik tot 12 maart in de groep aanwezig om vragen te beantwoorden

 • Op donderdag is de live Q&A

Investering: €0,-

Al mijn klanten voelen zich verbonden met mij

Toen ik 5 jaar geleden begon met ondernemen, begon ik ook meteen met personal branding. Ik was een van de eerste personal branding fotografen in Nederland en heb inmiddels tientallen ondernemers geholpen met hun online zichtbaarheid. Zowel met foto's als met hun personal branding.

Mijn klanten zeggen altijd dat ze mij gevoelsmatig al goed kennen, ook al zien ze mij voor het eerst. Dit komt omdat ik veel van mijzelf deel, maar ook interesse toon in de verhalen van anderen. Voor mij werkt dit fantastisch en het komt vaak voor dat mensen al overtuigd zijn om met mij te werken, zodat ik niet eens heel veel meet hoef te doen met sales. En dat bevalt goed, kan ik zeggen ;)

En als ik het kan, kan jij het ook! Ook jij kan impact maken!

NewFotografie-20200629-101.jpg

LET'S TALK

New Fotografie

Stationsplein 14

3901 ES Veenendaal

06-39790967

focus@newfotografie.nl

 • White Instagram Icon
 • LinkedIn

© Nadine van Spanje, 2015 - 2021- Privacyverklaring