NewFotografie-20210407-081.jpg

Doe mee met de gratis personal branding challenge!

Wij starten op maandag 19 april 2021!

​Herken jij je hierin?

 • Je wordt gek van mensen die vinden dat je pas succesvol wordt als je je complete bedrijf omgooit en jij jezelf aanpast.

 • Je hebt het gevoel dat je je nu laat tegenhouden om jezelf te zijn en jezelf te uiten

 • Er zit geen rode draad en diepgang in jouw communicatie

 • Op de een of andere manier spreek jij nog niet jouw lievelingsklant aan

 • Je wilt toegankelijk en laagdrempelig beginnen met personal branding

Herken je deze punten, doe dan zeker mee!

Maak impact met jouw eigen verhaal en persoonlijkheid

Hoe mooi zou het zijn als jouw klanten naar jou toe komen om wie jij bent en om wat jij voor jouw klanten betekent? Ik zeg het altijd 'mensen doen zaken met mensen', het is dus mega belangrijk om jezelf als ondernemer te laten zien als gezicht achter jouw bedrijf. Mensen gaan aan op JOU, niet om jouw marketingfunnel of perfecte moneymindset. Daar geven jouw klanten vast wel iets om, maar ze zoeken verbinding met JOU en JOUW verhaal!

Personal Branding hoeft helemaal niet moeilijk of eng te zijn. Ik ga je leren hoe je gemakkelijk en binnen jouw comfortzone kan gaan starten met impact maken! Zo beslis jij zelf wat er bij je past en hoe hard jij wilt groeien. Je hoeft namelijk niet van 0 naar 10, je mag ook van 0 naar 5.

Wat houdt de personal branding challenge in?

Met de 4e en tevens bonus editie (was een beetje een impulsief idee, maar daardoor niet minder waardevol!) van deze 3-daagse challenge zoomen wij in op jouw wat, hoe en waarom. Niet alleen die van jou, maar ook die van jouw bedrijf. Bij personal branding komen jij en jouw bedrijf samen. Elke dag behandelen wij een onderwerp van de drie en daarbij hoort een visual podcast en opdrachten.

De challenge speelt zich af in een besloten Facebook groep. Elke ochtend staan er nieuwe posts online en zal ik gedurende de dag nog meer waarde delen. Ik doe dit steeds op het moment zelf om in te spelen op jouw vragen en opmerkingen.

Donderdag is er een live Q&A én ik verloot een 1-1 sessie van een uur, waarin wij samen verder ingaan op jouw inzichten en wat je daarmee kan. Dit verloot ik onder de personen die elke dag de opdrachten gedaan hebben!

NewFotografie-20210407-132.jpg

Wat we gaan doen:

 • Op maandag behandelen wij jouw 'wat', op dinsdag jouw 'hoe' en op woensdag jouw 'waarom'.

 • Elke dag komt er waardevolle info online

 • Daarbij horen steeds templates die je zelf kan invullen (doe je dit elke dag, maak je kans op een ticket voor de personal branding groepstraining)

 • De groep blijft tot 23 mei open, je kan het dus allemaal terugkijken. Zelf ben ik tot 23 april in de groep aanwezig om vragen te beantwoorden

 • Op donderdag is de live Q&A

 • Op vrijdag verloot ik de 1-1 sessie

Investering: €0,-

Al mijn klanten voelen zich verbonden met mij

Toen ik 5 jaar geleden begon met ondernemen, begon ik ook meteen met personal branding. Ik was een van de eerste personal branding fotografen in Nederland en heb inmiddels tientallen ondernemers geholpen met hun online zichtbaarheid. Zowel met foto's als met hun personal branding. Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers zichtbaar te laten worden én zichtbaar te laten blijven. Op het hele letterlijke gebied met fotografie en ook op de achtergrond door deze ondernemers te coachen!

Mijn klanten zeggen altijd dat ze mij gevoelsmatig al goed kennen, ook al zien ze mij voor het eerst in het echt. Dit komt omdat ik veel van mijzelf deel, maar ook interesse toon in de verhalen van anderen. Voor mij werkt dit fantastisch en het komt vaak voor dat mensen al overtuigd zijn om met mij te werken, zodat ik niet eens heel veel meet hoef te doen met sales. En dat bevalt goed, kan ik zeggen ;)

Het mooie is dat mensen zaken doen met mensen en dat er voor iedereen meer dan genoeg klanten zijn. Het is alleen belangrijk dat jij als persoon die klik met ze gaat maken. Dan komt de rest vanzelf!

En als ik het kan, kan jij het ook! Ook jij kan impact maken!

NewFotografie-20210407-030.jpg