top of page
NewFotografie-20230223-080_edited.jpg

Reels sessies

Reels en TikToks zijn helemaal booming voor je bereik op social media. Dewi heeft dit verheven tot een kunst en maakt de meest toffe, interessante en hilarische video's!

Dewi helpt niet alleen zichzelf aan een boost op social media, maar ook andere bedrijven en wie weet jou ook wel! Als fotograaf maak je namelijk vooral foto's, maar er zijn ook heel erg veel mogelijkheden met video!

Bereik jouw doelgroep beter

Video's geven net iets beter weer wie jij bent en wat je doet. Foto's zijn top, maar ze zijn statisch. In video zit beweging, waardoor de connectie nog sneller gemaakt wordt. Mensen kunnen jouw energie en persoonlijkheid zo nóg beter aanvoelen!

Ook het algoritme vindt video's leuk en zeker op TikTok is het vaak een must om met video's te werken. En video's maken is voor iedereen goed te doen, maar wat hulp met het opnemen en zeker de creatieve concepten bedenken, is fantastisch!

IMG_5375 kopiëren_edited.jpg

Waar ik je bij kan helpen

Ga samen met Dewi aan de slag. Zij gaat ervoor zorgen dat je:

  • Beter zichtbaar bent online

  • Niet zelf het wiel helemaal uit hoeft te vinden

  • Jezelf niet suf rent, omdat de zelfontspanner gewoon al-tijd te snel is

  • Video's maakt die bij jou passen, zodat de video's bij jou aansluiten en jouw doelgroep en niet zozeer bij wat er 'trendy' is.

  • Een leuke voorraad aan kant en klare, persoonlijke video's ontvangt! Jij hoeft ze alleen nog maar te plaatsen.

NewFotografie-20230223-003.jpg

Samen content maken!

Nadat jij jouw aanvraag hebt gedaan via de contactpagina, neemt Dewi contact met je op om een (video)call met je in te plannen. In deze call worden al jouw wensen besproken en maken we alvast een plannetje voor het opnamemoment.

Je kan ervoor kiezen om één of twee uur video's op te laten nemen. Bij twee uur is het leuk als jij ook lekker gaat fotograferen (dat mag in scène gezet zijn) en dat Dewi hier tof behind the scène materiaal van opneemt.

Voor één uur betaal je €395,- en voor twee uur €575,-, dit is exclusief btw en reiskosten. Je ontvangt zo snel mogelijk de complete video's per mail!

bottom of page