top of page
NewFotografie-20230613-018.jpg

Summer Challenge

Terug van weg geweest: de Summer Challenge! In de zomer staan bij 90% van de fotografen de werkzaamheden op een lager pitje. Dat biedt heel veel kansen om nou eindelijk eens te werken aan je bedrijf en aan jouw ondernemersvaardigheden. En, tot 14 juli kan je je gratis aanmelden!

Van 31 juli tot 25 augustus organiseren wij de Summer Challenge weer en inspireren wij jou met 4 mega belangrijke thema's: personal branding, klanten, marketing en sales.

In deze 4 weken staat elke week één van deze thema's centraal en ga jij hierin eindelijk weer stappen zetten! Koop nu voor maar €27,- jouw ticket!

Deze kans is voor fotografen die in de actiestand willen komen.

Ja, het is zomer. Ja, je bent -waarschijnlijk- vrij. En toch is het belangrijk om juist voordat het seizoen weer begint alles weer scherp te krijgen.

De challenge geeft je nieuwe kennis en inspiratie, maar ook weer een boost voor jouw zelfvertrouwen. Je hebt aan het einde van de challenge weer zo veel op papier gezet, dat je er weer volledig voor kan gaan en niet 'maar wat gaat doen'.

Wij, Dewi en Nadine helpen jou graag om aan de slag te gaan met dingen die werken als fotograaf. Zo hoef jij niet zelf uit te gaan vogelen wat je allemaal moet gaan doen om een succes te maken van de laatste fase van 2023, maar kan je dat gewoon van ons leren en onze tips overnemen.

Hiermee gaan we aan de slag

Doe mee voor maar €27,-

De challenge is voor fotografen die ambitieus zijn, nooit zijn uitgeleerd en wel even wat inspiratie kunnen gebruiken.

Hoe lang of kort jij bezig bent, maakt voor deze challenge niet uit. Ook niet of jij parttime of fulltime fotograaf bent. Wij zitten vol energie om elke fotograaf te inspireren en verder te helpen. Of jij nu na de vakantie jouw 4e betalende klant wilt verwelkomen, jouw 40e of 400e.

Doe mee, ontwikkel jezelf en maak een groot succes van deze 4-weekse challenge!

bottom of page