top of page
NewFotografie-20200629-079.JPG

Wil jij op een spirituele manier inzichten krijgen?

Loop jij tegen bepaalde vragen of struggles aan als ondernemer? Dan kan het fijn zijn om met tarot tot een bepaald inzicht te komen die je weer verder kan laten nadenken of jou helpt een keuze te maken.

Met hulp van tarot krijg jij weer een frisse blik!

Hoe werkt het?

Tarot is iets magisch. De kaarten, jouw energie, mijn energie en 'het universum' zijn op het moment dat ik de reading voor je doe of een los kaartje pak met elkaar verbonden en daardoor zal ik altijd de juiste kaarten leggen voor je. Hier zal je zelf niets van merken en daarom kan ik dit ook op afstand doen terwijl jij lekker jouw eigen ding doet.

Door puur op mijn gevoel een combinatie van kaarten voor je te leggen, ontstaat er een bepaalde boodschap die ik voor jou uit de kaarten mag halen. Bijvoorbeeld over iets wat er mag veranderen, iets waar je je op mag focussen of juist iets heel anders. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het onderwerp van de reading of jouw vraag.

Je ontvangt van mij na je reading een document met hierin een duidelijke foto van de kaarten, een uitgebreide omschrijving vanuit kennis, maar ook zeker vanuit mijn intuïtie, en reflectievragen, om je weer even helder na te laten denken.

Heb jij een strippenkaart, dan stuur ik een foto met de uitleg, zodat jij daar weer verder mee kan. Ook is het mogelijk om een 1-1 sessie te boeken van een halfuur. Dan kunnen we echt even samen sparren en kan ik jou nog verder helpen en een extra kaartje voor je pakken om nog wat meer duidelijkheid te verkrijgen. Soms is het gewoon fijn om even heen en weer te kunnen praten.

Tarot is geen manier om de toekomst te voorspellen en het is ook niet zwart-wit, het geeft je puur een inzicht en een steuntje in de rug. Ik mag de boodschap van de tarotkaarten aan jou doorgeven en jij mag er vervolgens iets mee gaan doen.

Wat kan je allemaal 'vragen'?

Zelf krijg ik het meeste energie als ik jou mag helpen met bepaalde vragen die te maken hebben met het ondernemerschap, bijvoorbeeld:

- Hoe trek ik fijnere klanten aan?

- Waar mag ik mij het komende kwartaal op focussen?

- Waar mag ik nog meer over leren?

- Waarmee inspireer ik mijn klanten?

In ieder geval is het belangrijk dat het open vragen zijn. Een 'ja' of 'nee' antwoord zal je niet krijgen met tarot.

Heb je geen specifieke vraag, dan kan je je ook laten verrassen!

IMG_6271.JPG

Reviews

Tarotreadingvoorbeeld.jpg
Ik wil tarot ervaren!

Een reading boek je gemakkelijk via de webshop voor €35,- ex btw. Hier vul je je gegevens in en als je een specifiek onderwerp hebt, vergeet dit dan niet in het vakje met de opmerkingen te vermelden!

Ik probeer binnen 48 uur jouw reading af te hebben en deze naar je te mailen. Het kan zijn dat mijn agenda vol zit en je eventjes geen reading kan boeken of dat ik maar 3 plekjes beschikbaar heb. Ik wil namelijk wel genoeg tijd aan jouw reading besteden. Als je mij op Instagram volgt, kan je via mijn stories in de gaten houden of de boekingen open zijn en hoe veel plekjes ik heb.

Met een strippenkaart probeer ik binnen 24 uur te antwoorden, het liefst zo snel mogelijk. Uiteraard kijk ik niet 24/7 op mijn telefoon, maar ik probeer altijd 2-3x per dag te controleren of ik berichten heb. Ik heb een kleine en een grote strippenkaart. De kleine is €50,- ex btw en de grote €90,- ex btw.

bottom of page