NewFotografie-20200629-079.JPG

Wil jij op een spirituele manier inzichten krijgen?

Loop jij tegen bepaalde vragen of struggles aan als ondernemer? Dan kan het fijn zijn om met tarot tot een bepaald inzicht te komen die je weer verder kan laten nadenken of jou helpt een keuze te maken.

Met de tarotreading op afstand krijg jij weer een frisse blik!

Hoe werkt het?

Tarot is iets magisch. De kaarten, jouw energie, mijn energie en 'het universum' zijn op het moment dat ik de reading voor je doe met elkaar verbonden en daardoor zal ik altijd de juiste kaarten leggen voor je. Hier zal je zelf niets van merken en daarom kan ik dit ook op afstand doen terwijl jij lekker jouw eigen ding doet.

Door puur op mijn gevoel een combinatie van kaarten voor je te leggen, ontstaat er een bepaalde boodschap die ik voor jou uit de kaarten mag halen. Bijvoorbeeld over iets wat er mag veranderen, iets waar je je op mag focussen of juist iets heel anders. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het onderwerp van de reading.

Je ontvangt van mij na je reading een document met hierin een duidelijke foto van de kaarten, een uitgebreide omschrijving vanuit kennis, maar ook zeker vanuit mijn intuïtie, en reflectievragen, om je weer even helder na te laten denken.

Tarot is geen manier om de toekomst te voorspellen en het is ook niet zwart-wit, het geeft je puur een inzicht en een steuntje in de rug. Ik mag de boodschap van de tarotkaarten aan jou doorgeven en jij mag er vervolgens iets mee gaan doen.

Wat kan je allemaal 'vragen'?

Zelf krijg ik het meeste energie als ik jou mag helpen met bepaalde vragen die te maken hebben met het ondernemerschap, bijvoorbeeld:

- Hoe trek ik fijnere klanten aan?

- Waar mag ik mij het komende kwartaal op focussen?

- Waar mag ik nog meer over leren?

- Waarmee inspireer ik mijn klanten?

In ieder geval is het belangrijk dat het open vragen zijn. Een 'ja' of 'nee' antwoord zal je niet krijgen met tarot.

Heb je geen specifieke vraag, dan kan je je ook laten verrassen!

IMG_6271.JPG

Reviews

Tarotreadingvoorbeeld.jpg
Een reading boeken

Een reading boek je gemakkelijk via de webshop voor €35,- ex btw. Hier vul je je gegevens in en als je een specifiek onderwerp hebt, vergeet dit dan niet in het vakje met de opmerkingen te vermelden!

Ik probeer binnen 48 uur jouw reading af te hebben en deze naar je te mailen. Het kan zijn dat mijn agenda vol zit en je eventjes geen reading kan boeken of dat ik maar 3 plekjes beschikbaar heb. Ik wil namelijk wel genoeg tijd aan jouw reading besteden. Als je mij op Instagram volgt, kan je via mijn stories in de gaten houden of de boekingen open zijn en hoe veel plekjes ik heb.