top of page
NewFotografie-20230127-004_edited.jpg

Tarot Lezingen

Dit is 100% de afdeling van Nadine! Tarot is namelijk een manier om aan prachtige inzichten te komen voor verschillende thema's.

Het tarotaanbod is zeker niet alleen voor fotografen. Nadine heeft ook een apart Instagram-account voor de tarot, misschien heb je die al eens voorbij zien komen.

 

Toch hebben we hem lekker verweven op de website van Focus op Ondernemerschap, omdat het voor ook fotografen die open staan voor tarot een prachtige ondersteuning is!

Een steuntje in de rug

Tarot is iets magisch. De kaarten, het universum, jij en ik zijn tijdens een reading met elkaar verbonden. Of ik nu een los kaartje voor je pak of een uitgebreide reading met je doe. Je merkt er zelf niet zo veel van en de energie werkt door op afstand, waardoor ik de reading ook op afstand voor je kan doen.

Door intuïtief bezig te zijn en in verbinding te staan met jouw energie, zal ik altijd de juiste kaarten pakken. Er ontstaat vervolgens een mooie boodschap voor je die je op dat moment mag horen. Bijvoorbeeld dat je iets mag veranderen, je ergens wat meer op mag focussen of de boodschap is totaal anders. Dit is natuurlijk erg afhankelijk van het onderwerp van de reading en wat er in jouw leven speelt.

Heb je een reading op afstand geboekt? Dan ontvang je van mij na de reading een document met hierin een duidelijke foto van de kaarten en een uitgebreide omschrijving van wat de kaarten gezamenlijk zeggen én wat ze los zeggen. Ook zal ik reflectievragen voor je in het document zetten, om je weer helder en scherp na te laten denken.

Ook kan je een strippenkaart aanschaffen. Hiermee kan je een aantal keren een dagkaartje laten trekken via Whatsapp of de dm op Instagram. Ik zal dan een foto van de kaart sturen met daarbij een uitleg.

Wil je liever 1-1 met mij afspreken voor een reading? Boek dan een online sessie in van 30 minuten. Ik zal dan een legging met 3 kaarten voor je doen en die bespreken we dan natuurlijk meteen met elkaar. Je mag zelf de reading opnemen en/of meeschrijven. Ik zal na de reading een foto mailen van de kaarten.

IMG_8776_edited.jpg

Waar ik je bij kan helpen

Het allerliefste help ik jou bij thema's die gerelateerd zijn aan ondernemen, dat vind ik echt het allerleukst om te doen. Loop jij bijvoorbeeld vast in:

  • Het aantrekken van leukere klanten?

  • Bedenken waar je je op mag focussen in je bedrijf?

  • Wat de volgende stap in jouw bedrijf of ontwikkeling zal zijn?

  • Waarmee jij klanten kan inspireren?

  • Waar jij jezelf klein mee houdt?

Dan kan ik jou heel goed helpen. Ook als jij niet een concreet probleem hebt, maar je je wilt laten verrassen met wat er uit een reading komt, ben je welkom!

Het is wel belangrijk om te weten dat ik je geen 'ja' of 'nee' als antwoord kan geven en ik niet de toekomst kan voorspellen.

Super leuk om op zo'n manier een tarot lezing te doen. Ik twijfelde eerst of er dan ook echt relevante dingen over mij uit zouden komen, als ik er zelf niet bij zou zijn. Maar dat gebeurde wel! Al met een redelijk vaak onderwerp kreeg ik echt een duidelijke lezing. Ook een fijne en duidelijke uitleg erbij, fijn geschreven en heel persoonlijk met vragen aan het eind om over na te denken als een fijne samenvatting. Heel blij met de lezing en wat vragen om mee te nemen voor de toekomst

Reviews

NewFotografie-20230127-003_edited.jpg

Ik wil tarot ervaren!

Een reading of strippenkaart koop je makkelijk via de webshop. Hierbij vul je in het opmerkingenveld je vraag of thema in als je die hebt. Je mag het ook leeg laten en je laten verrassen!

Een reading op afstand probeer ik binnen 48 uur af te hebben. Het kan zijn dat mijn agenda zo vol zit, dat je even niet kan boeken of dat de plekjes beperkt zijn. Op mijn Instagram houd ik je op de hoogte.

Bij de strippenkaart probeer ik binnen 24 uur, maar het liefst zo snel mogelijk te antwoorden.

Als je een online sessie geboekt hebt, mail ik je zo snel mogelijk met een aantal data en tijden!

bottom of page